route21

weblog over transport en mobiliteit

Aviapartner catert voor Jet Airways

Posted by marc on July 21st, 2007

Aviapartner gaat de volgende drie jaar op Brussels Airport cateringdiensten leveren aan de Indische luchtvaartmaatschappij Jet Airways. Aviapartner zal het volledige cateringaanbod voorzien voor first class, businessclass en economy op de lijn Mumbai-Brussel-Newark en voor de business- en economy-passagiers op de verbinding Delhi-Brussel-Toronto. Door het contract ziet de cateringafdeling van Aviapartner zijn activiteiten met een kwart stijgen.

“Jet Airways start in augustus met een indrukwekkend programma en heeft grote uitbreidingsplannen voor de toekomst,” aldus Chris De Meirsman, algemeen manager catering bij Aviapartner. “Dit nieuwe contract betekent al een groei van 25 procent voor onze Brusselse cateringafdeling.” De overeenkomst creëert een vijftigtal jobs. Het gaat onder meer om koks, keukenhulpen, chauffeurs en bedienden.

Jet Airways maakt vanaf augustus van de luchthaven in Zaventem zijn Europese hub. Op termijn wil de maatschappij via Zaventem dagelijks tien retourvluchten hebben tussen enerzijds India en anderzijds de Verenigde Staten en Canada anderzijds. Aviapartner Catering Brussel produceert gemiddeld achtduizend maaltijden per dag. Die worden geleverd aan dertig luchtvaartmaatschappijen.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>