route21

weblog over transport en mobiliteit

Nieuwe contracten voor Aviapartner

Posted by marc on August 24th, 2007

Het afhandelingsbedrijf Aviapartner heeft een netwerkovereenkomst ondertekend met Vueling Airlines voor alle bestemmingen waar de twee netwerken overeenstemmen. Concreet gaat het om Milaan, Rome, Venetië, Brussel en Amsterdam. Aviapartner verzorgt op dit ogenblik al de afhandeling van vluchten van Vueling Airlines in Milaan, Rome en Venetië. Met het nieuwe contract komen daar nu Brussel en Amsterdam bij.

In de praktijk betekent dat twee dagelijkse vluchten in Brussel. Tegen volgende winter zou dat uitgebreid moeten worden tot vier dagelijkse vluchten. Daarnaast gaat het ook om zeven dagelijkse vluchten in Amsterdam. Het contract werd afgesloten voor een periode van drie jaar. Met het contract is voor die periode een globale omzet van ongeveer 20 miljoen euro. gemoeid.

Aviapartner heeft daarnaast South African Airways toegevoegd aan zijn klantenportefeuille op de luchthaven van München voor de verstrekking van grondafhandelingsdiensten. Het contract heeft betrekking op de nieuwe vliegroute München-Johannesburg. Voor Aviapartner Duitsland betekent dit contract de eerste samenwerking met een langeafstandsmaatschappij die lijnvluchten uitvoert met grote toestellen.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>